Glasering til fisk

in Glasering

En lækker glasering velegnet til fisk – navnlig hvis denne skal grilles.

[ing]Ingredienser og Fremgangsmåde[/ing]

  • 6 spsk tamarindpasta
  • 1 moden banan – skåret i skiver
  • 1 spsk soyasauce
  • 1 psk olivenolie
  • 1 chili – knust
  • ½ tsk salt

1) Hæld alle ingredienserne i en blender og blend det hele grundigt.

2) varm herefter blandingen i en gryde og bring glaseringen til kogepunktet. Lad den herefter simre i 5 minutter ved moderat varme.

3) Glaseringen afkøles og er klar til brug.

[info]Info[/info]

Denne glasering kan såvel anvendes under tilberedning som lige inden servering. Pensl f.eks laksestykker med denne glasering og grill dem i 8-10 minutter. Pensl dem igen lige inden de serveres og smagen af denne glasering kommer flot til udtryk.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: