FANTASTISK rødvinssovs/pebersovs.

in Forside,Klassiske saucer

[ing]Ingredienser og Fremgangsmåde[/ing]

  • 1-2 store løg
  • 1 porre
  • 1 peberfrugter
  • 250 ml rødvin
  • 1 l fond
  • 200 ml piskefløde
  • 2 store teskefulde dijonsennep
  • 1-2 spiseskefulde 5 korns peberblanding
  • Salt
  1. Hak grøntsagerne groft og svits dem.
  2. Tilsæt vinen og lad det simre i 10-15 min.
  3. Tilsæt fonden og lad det simre i en time. Det er meget vigtigt, at fonden er af en fornuftig kvalitet. En bouillon baseret på terninger er ikke kraftig nok til denne sovs.
  4. Blend det hele fint med en stavblender og jævn med Maizena eller en smørbolle (se siden om jævning af saucer)
  5. Tilsæt fløde
  6. Tilsæt og smag til med sennep, salt og peberblandingen.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: