Denne sublime kryddersmør, også kaldet “Montpelliersmør”, er fremragende til fisk og skalddyrsretter. Lig evt. små klatter af denne smør på varme fisk og skaldyrsretter og lad den smelte ned over retten inden servering.
[ing]Ingredienser og Fremgangsmåde[/ing]
- 250 g smør (saltet)
- 100 g spinatblade
- 2 spsk persilleblade – hakkede
- 1 spsk kapers
- 2 hårdkogte æggeblommer
- 1 tsk citronsaft
- 1 tsk revet citronskal (økologisk)
- 1 spsk estragon
- 2 spsk olivenolie
1) Blancher spinatbladene og lad dem herefter dryppe af. Knug evt. så meget vand som muligt ud af dem efterfølgende.
2) Kom alle ingredienser i en foodprocessor med undtagelse af smør.
3) Rør alle ingredienser godt sammen i foodprocessoren og tilsæt herefter smør løbende.
4) krydr slutteligt med peber og denne kryddersmør er klar til servering.