Ølmarinade / ølsauce til pølser

in Klassiske saucer,Marinader

Ølmarinaden her er en fremragende måde, at fremhæve pølsens smag og ydermere løfte den til et helt andet niveau. Perfekt til grillen.

[ing]Ingredienser og Fremgangsmåde[/ing]

  • 1 dl øl
  • 4 spsk tomatketchup
  • 1½ spsk honning
  • Havsalt og groftkværnet peber

1) Rør alle ingredienser sammen i en gryde.

2) Kog saucen op ved middel varme i ca. 5 min. og ølmarinaden er klar.

[info]Tip[/info]

Denne ølsauce kan både anvendes som marinade som sauce til pølser. Hvis marinade ligges pølserne i marinaden i 10 min hvorefter de smides direkte på grillen. Alternativt kan du pensle pølserne med marinaden her under grillning (glacering) og slutteligt kan du anvende saucen direkte til pølser.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: