Napolitana

in Pasta saucer

Endnu en klassisk italiensk sauce til spaghetti. Denne regnes af mange italienere som den “rigtige” tomatsovs til pasta.

[ing]Ingredienser og Fremgangsmåde[/ing]

  • 500 g modne tomater
  • 1 løg
  • 1 gulerød
  • 2 stlk bladselleri
  • 2 spsk persille
  • 2 tsk sukker
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 dl vand

1) Hak løg, gulerød og selleri og opvarm olien på en pande hvorefter disse steges ved svag varme i 8 – 10 min.

2) Hak tomater og persille og tilsæt sammen med sukker samt 1 dl vand.

3) Bring sauce til kogepunktet og lad den simre under løg i min. 30 min. Smages herefter til med salt og peber.

Kan serveres med alle typer pasta. Denne sauce kan koncentreres mere i sin smag ved at lade den koge yderligere. Tilsæt evt. bouillon.

 

Leave a Comment

Previous post:

Next post: