Pomodoro

in Pasta saucer

En elsket ret i Italien og af mange italienere regnet som det ultimative “fastfood”. Lynhurtig at lave og meget stor i smag såfremt man har fokus på, at søge råvarer i meget høj kvalitet. Serveres med alle typer pasta.

[ing]Ingredienser og Fremgangsmåde[/ing]

  • 1000 g flåede tomater
  • 2 spsk olivenolie – god kvalitet
  • 1 løg
  • 1 bdt frisk basilikum – både blade og stilke

1) Olien opvarmes moderat i en gryde og det finthakkede løg tilsættes. de flåede tomater tilsættes og bringes i kog under omrøring – koger i 5 min.

2) Saucen krydres med groft salt og friskkværnet peber hvorefter det finthakkede bundt persille tilsættes.

3) Saucen koger i 1 minut og er klar til servering.

Pomodoro er en klassisk italiensk sauce der kan varieres i det uendelige. Meget simpel – men i den grad velsmagende til dampende varm spaghetti hvis man vælger sine råvarer med omhu.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: