Krydret hummermarinade

in Fisk og skaldyr,Marinader

En delikat, frisk marinade / sauce til jumfruhummer. Serveres med jomfruhummer i en kande og tilsættes efter behov.

[ing]Ingredienser og Fremgangsmåde[/ing]

  • 25 cl sød chilisauce
  • 2 hvidløgsfed – pressede
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 spsk jordnøddeolie
  • 50 g smør
  • 2 spsk koriander – fint hakket

1) Smelt smør i en gryde og lad det afkøle.

2) Rør omhyggeligt alle ingredienser sammen med det afkølede smør.

3) Hummermarinaden serveres kold og opbevares på køl.

[info]Info[/info]

Koriander har en temmelig stærk smag som giver et pift til enhver ret hvor det anvendes. Frøene smager af hvid peber, kardemomme og nelliker.

 

 

Leave a Comment

Previous post:

Next post: