En virkelig delikat pastasauce fra det “nye” Italien. Spicy med chilien i forening med hvidvin og rejer. Serveres bedst med spaghetti eller makaroni.
[ing]Ingredienser og Fremgangsmåde[/ing]
- 400g store pilselv rejer
- 1½ dl hvidvin
- 2 spsk olivenolie
- 2 hvidløgsfed
- En håndfuld Rucola salat
- 2 chili, finthakket eller chilipulver
- 100 g soltørret tomat
1) Rejer skal optøes og være tørre.
2) Varm olivenolien på panden og kom presset hvidløg og hakket chili på.
3) Når panden er godt varm smides rejerne på og switches i olien, chilien og hvidløg i 2-3 min.
4) Hæld hvidvin på panden og lad saucen koge i 1-2 min. Tilsæt derefter soltørret tomat under omrøring.
5) Tilsæt slutteligt rucolasalat og bland herefter spaghettien sammen med saucen direkte på panden. Retten er nu klar til servering.