Mediterran

in Pasta saucer

En klassisk italiensk pastasauce. Køb gode råvarer og smagen i retten når fantastiske højder. Server Mediterran med spaghetti eller båndpasta.

[ing]Ingredienser og Fremgangsmåde[/ing]

  • 750 g modne tomater
  • 1,5 dl olivenolie (god kvalitet)
  • 2 hvidløgsfed
  • 4 forårsløg
  • 6 ansjosfileter
  • 1 spsk timianblade
  • 50 g oliven
  • 1 spsk basilikum
  • 1 tsk revet citronskal (økologisk)

1) Blancher tomaterne (skær et kryds i bunden, hæld kogende vand over dem og tag skindet af under koldt vand). Mos og hak der herefter på et skærebræt.

2) Bland olivenolie, ansjosfileter, citronskal, oliven (skåret i skiver eller halve), hvidløg (pressede), forårsløg (finthakket) og citronskal og rør godt sammen.

3) Tilsæt tomaterne og saften, basilikum og timian og smag til med friskkværnet sort peber og salt.

4) Mediterran er klar til servering. Rør den sammen med pasta og pynt med friske timianblade på toppen.

[info]Info[/info]

Forårsløg er et spændt løg med lange, grønne blade og et underudviklet løg. Smager blødere og er perfekt i orientalske retter samt gryderetter.

 

 

Leave a Comment

Previous post:

Next post: