Pastasauce med hvidløg og chili

in Pasta saucer

En meget hurtig, skarp sauce til pasta. Perfekt en sommerdag med en kold øl – kan serveres med alle pastatyper.

[ing]Ingredienser og Fremgangsmåde[/ing]

  • 1,5 dl olivenolie
  • 3 hvidløgsfed
  • 1 rød chili

1) Hak chili og hvidløg.

2) Opvarm olivenolie i en gryde og tilsæt hvidløg og chili. lad denne simre i 2 min.

3) Hæld saucen over pastaen og rør gidt sammen. Server med friskrevet peber.

[info]Info[/info]

Hvidløg er beslægtet med porrer, løg og purløg og bruges til at fremhæve smagen i talrige retter. Rå hvidløg har en skarp duft og ikke mindst smag der aftager ved stegning. Brud altid faste hvidløgsfed og tag først feddene ud når de skal bruges.

 

 

Leave a Comment

Previous post:

Next post: