En asiatisk dip til mange retter som serveres kold. Anvendes i Østen som sauce og dip til bl.a. risretter, kyllingekød og diverse ruller.
[ing]Ingredienser og Fremgangsmåde[/ing]
- 3 forårsløg
- 3 spsk olivenolie
- 1 tsk ingefær – friskreven
- 1 hvidløgsfed
- 1 spsk portvin
- 1 tsk sesamolie
- 3 spsk soya
1) Hak forårsløg og hvidløg. Rør herefter forårsløg, hvidløg og ingefær sammen.
2) Opvarm olivenolien og hæld den herefter over i blandingen med ingefær, hvidløg og forårsløg.
3) Tilsæt resten af ingredienserne og rør saucen godt sammen. Ingefærsaucen er nu klar til servering.
[info]Info[/info]
Lav en lækker, nem kinesisk middag. Stil denne sauce, asiatisk chilisauce, asiatisk ingefærsauce, havsalt og hele peberkorn på bordet i hver deres skål. Pensl ferske kyllingebryster med olivenolie og hvidløg og grill dem i 8 – 10 min. Skær herefter kyllingekødet i skiver og server dem med ris med de 3 saucer som dip.