Ingefærsauce med forårsløg

in Asiatiske saucer,Dip

En asiatisk dip til mange retter som serveres kold. Anvendes i Østen som sauce og dip til bl.a. risretter, kyllingekød og diverse ruller.

[ing]Ingredienser og Fremgangsmåde[/ing]

  • 3 forårsløg
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 tsk ingefær – friskreven
  • 1 hvidløgsfed
  • 1 spsk portvin
  • 1 tsk sesamolie
  • 3 spsk soya

1) Hak forårsløg og hvidløg. Rør herefter forårsløg, hvidløg og ingefær sammen.

2) Opvarm olivenolien og hæld den herefter over i blandingen med ingefær, hvidløg og forårsløg.

3) Tilsæt resten af ingredienserne og rør saucen godt sammen. Ingefærsaucen er nu klar til servering.

[info]Info[/info]

Lav en lækker, nem kinesisk middag. Stil denne sauce, asiatisk chilisauce, asiatisk ingefærsauce, havsalt og hele peberkorn på bordet i hver deres skål. Pensl ferske kyllingebryster med olivenolie og hvidløg og grill dem i 8 – 10 min. Skær herefter kyllingekødet i skiver og server dem med ris med de 3 saucer som dip.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: