Salamisauce med peberfrugter

in Pasta saucer

En lækker pastasauce med salami. Serveres med penne.

[ing]Ingredienser og Fremgangsmåde[/ing]

  • 200 g salami
  • 2 peberfrugter
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 løg
  • 2 hvidløgsfed
  • 2 dåser hakkede tomat (900 g)
  • 1,5 dl hvidvin

1) Hak løg, hvidløg, salami og peberfrugt.

2) Varm olivenolien i en gryde og tilsæt løg, hvidløg og salami og lad det stege i ca. 5 min.

3) Tilsæt peberfrugt og lad det simre under låg i yderligere 5 min.

4) Tilsæt tomater og hvidvin og bring saucen til kogepunktet. Skrue herefter ned for varmen og lad saucen simre under låg i 20 min.

5) Smag til med salt og peber og saucen er klar til servering.

[info]Info[/info]

Peberfrugter findes i mange forskellige former og farver. Den umodne er oftest grøn mens de modne er gule, røde eller orange. Det er værd at vide, at de røde og de gule er de mest modne og dermed milde og søde i smagen.

 

 

Leave a Comment

Previous post:

Next post: