Muslingesauce

in Pasta saucer

[ing]Ingredienser og Fremgangsmåde[/ing]

  • 800 g hakkede tomater på dåse (god kvalitet)
  • 2 hvidløgsfed
  • 1 løg (stort)
  • 1,25 dl hvidvin
  • 16-20 friske blåmuslinger
  • 4 spsk olivenolie

1) Olien opvarmes og løg og hvidløg (hakkede) tilsættes. Tomater og vin røres herefter i og denne gryde simrer for moderat varme.

2) Imens rengøres muslingerne grundigt under rindende vand. Skægget fjernes – åbne muslinger smides væk.

3) Kom muslingerne i en stor gryde med vand der lige dækker muslingerne. Disse koges ved høj varme i få minutter indtil alle muslinger har åbnet sig.Ryst gryden jævnligt. Er muslingerne ikke åbne indenfor 5 minutter smides de lukkede væk.

4) Bland til sidst muslingerne i saucen og muslingesaucen er klar til servering.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: