Arrabbiata

in Pasta saucer

Denne klassiske, italienske pasta sauce er fantastisk med sin kombination af tomat, spæk og chili. Saucen serveres traditionelt med spaghetti eller frisk båndpasta og er at regne, som en af de helt gamle, oprindelige pastasaucer fra Italien.

[ing]Ingredienser og Fremgangsmåde[/ing]

  • 500 g modne tomater
  • 75 g røget spæk
  • 3 friske chili
  • 1 løg
  • 1 hvidløgsfed
  • 2 spsk frisk persille
  • 2 spsk olivenolie (god kvalitet)
  • 1,25 dl vand

1) Hak spæk, chili, løg og hvidløg fint. steges sammen i en gryde under moderat varme i olivenolien – ca 5- 10 min.

2) Hak tomaterne og tilsæt dem herefter sammen med 1,25 dl vand.

3) Smag saucen til med salt og peber og lad den koge under låg i 30 – 40 min.

Inden servering tilsættes persille under omrøring og Arrabbiata er klar til severing sammen med rygende varm spaghetti..

Leave a Comment

Previous post:

Next post: