Oliventapenade

in Tapanade

En meget kraftig, delikat oliventapenade – perfekt ovenpå ristet brød som buschetta.

[ing]Ingredienser og Fremgangsmåde[/ing]

  • 175 g sorte oliven
  • 2 hvidløgsfed
  • 3 spsk kapers
  • 2 spsk citronsaft
  • 2 spsk citronskal (økologisk)
  • 1 spsk persille
  • 2 spsk olivenolie – god kvalitet
  • 80 g soltørret tomat

1) Blend oliven, hvidløg, kapers og citronskal i en foodprocessor.

2) Tilsæt olivenolie lidt efter lidt og bland resten af ingredienserne i. Blend det hele sammen.

3) Tapenaden er klar til servering.

[info]Info[/info]

Oliven er små, bitre frugter – ovale i sin form. De grønne er de umodne oliven men sorte oliven er modne. Oliven er perfekt som snack man anvendes også i talrige retter som smagsforstærker eller krydderi.

 

 

Leave a Comment

Previous post:

Next post: